Kundvagnen är tom

Subtotal: 0 SEK

LEGO® Education Kodningsexpressen

 

LEGO® Education Kodningsexpressen

 

 

 

Kodningsexpressen är en kreativ, intuitiv och mångsidig lösning som introducerar förskolebarn till tidiga kodningskoncept som naturligt väcker deras nyfikenhet, kreativitet och vilja att utforska och lära tillsammans. Den här mycket mångsidiga LEGO® DUPLO lösningen baseras på det alltid så populära tågtemat och tillåter barn att associera till och intuitivt utforska tidiga kodningskoncept, till exempel sekvensering, loop och villkor. Samtidigt som de utvecklar problemlösningsförmåga, kritiskt tänkande, samarbete och sociala och känslomässiga färdigheter. Den kostnadsfria, valfria appen innehåller fyra områden som förskolebarn kan utforska:

  • Resor
  • Karaktärer 
  • Musik
  • Matematik.

De olika temaaktiviteterna ändrar hur actionklossarna beter sig så att effekten på tåget förändras. Aktiviteterna är öppna och förskolebarn kan öva på en mängd olika färdigheter som är relevanta för tidig utveckling.

Resor: Taggar som destinationer – sekvenshändelser och språk

Karaktärer: Taggar som känslomässiga reaktioner – handling/reaktion och social och känslomässig utveckling

Musik: Taggar som melodier/instrument – utforska, sekvensera och loopa ljud

Matematik: Tilldela värden för rörelser – utforska handling/reaktion

Education Kodningsexpressen gör det intuitivt och roligt för förskolebarn att lära sig tidiga kodningskoncept och färdigheter inom 2000-talets kompetensområden genom lekfullt, praktiskt lärande med LEGO® DUPLO klossar. 

Se alla lektionsplaner på svenska på svenska.

Du kan också ladda ned lärarhandledningen i pdf-format.

Alla samlade resurser för Kodningsexpressen hittar du här.

Beställer gör du här.