Kundvagnen är tom

Subtotal: 0 SEK

LEGO® Education SPIKE™ Essential

LEGO® Education SPIKE Essential är en det senaste STEAM-konceptet för grundskolan som väcker elevernas passion för STEAM-lärande genom lekfull problemlösning och roligt berättande som hjälper dem att bli uthålliga, självständiga tänkare. Alla lektioner har kopplingar till kursplanerna i Lgr22. Passar allra bäst i f-åk. 3 men det finns även kopplingar till centralt innehåll åk. 4-6. Självklart är allt elevmaterial på svenska!

 

 

Tänk nytt med STEAM-lärande och skapa ett inspirerande klassrum med LEGO® Learning System – ett intuitivt, inkluderande och mycket anpassningsbart inlärningssystem. Det framtidssäkrar elevernas färdigheter och gör dem till självsäkra kunskapssökare under resten av livet genom att ge dem obegränsade möjligheter till praktiskt, lekfullt lärande inom STEAM.
Kom i gång med programmering på låg- och mellanstadiet med SPIKE Essential! Med detta koncept introduceras du och dina elever till programmering på en överkomlig nivå där du kan välja mellan att använda enklare ikonbaserad programmering eller Scratch-ordblock.

Gemensamt för alla lektioner är att de involverar vardagliga teman, LEGO-klossar och programmering. I lösningen finns också ett antal minifigurer med olika personligheter.