Kundvagnen är tom

Subtotal: 0 SEK

LEGO® Learning System

 

Vad är LEGO® Learning System? 

Lösningen består av fyra olika koncept, som är kompatibla med varandra, så att man kan använda lösningen redan från årskurs 1 ända fram till gymnasiet. Två av koncepten är programmerbara. De två andra koncepten har inte tekniska komponenter. Det fina med denna lösning är att koncepten kan användas tillsammans, vilket gör att du har ett heltäckande koncept som täcker flera ämnen och utbildningsmål. 

Med LEGO® Learning System får du som lärare möjlighet att säkerställa elevernas färdigheter inom programmering, naturvetenskap och teknik genom att ge dem tillgång till en praktisk och lekfull undervisning som både engagerar och motiverar såväl lärare som elever.

LEGO® Learning System innehåller flera koncept som fungerar sömlöst tillsammans och gör det lättare för dig som lärare att komma i gång med programmering, naturvetenskap, matematik och ingenjörsarbete i klassrummet! Koncepten passar för alla elever oavsett förutsättningar, har så kallad låg ingångströskel och högt till tak samt är både inkluderande och lätta att förstå. Du märker snart att dina elever börjar utveckla viktiga färdigheter som lagarbete, kreativitet, kritiskt tänkande, matematiskt tänkande samt sociala och känslomässiga färdigheter. 

LEGO® Learning System är ett heltäckande system som följer elever från årskurs 1 i grundskolan och från grundskolan och in i gymnasiet. Det ger dem möjlighet att både förstå abstrakta begrepp och utforska vardagliga och verkliga utmaningar anpassade till elevens ålder och nivå. Detta sker genom aktiviteter som att bygga, skapa modeller och berätta historier som gör det lättare för eleverna att effektivt lära sig programmering, naturvetenskap och teknik på en djupare nivå. 

LEGO® Learning System stöds av ämnesresurser som utvecklats och kan anpassas till olika årskurser och inspirerar dig som lärare att bemästra en viktig kompetens för 2000-talet. Du kan välja mellan att implementera hela systemet direkt eller införa koncepten successivt. När koncepten används tillsammans ger de eleverna ännu fler möjligheter att förbättra sitt självförtroende och lyckas med programmering, naturvetenskap, matematik och teknik, som ofta refereras till som STEAM.