Kundvagnen är tom

Subtotal: 0 SEK

Om LEGO® Education

I över 40 år har LEGO Education utvecklat pedagogiska lösningar baserade på etablerade utvecklingsteorier som utgår från att barn lär sig bäst och kommer ihåg mer genom att experimentera med praktiska erfarenheter. Våra produkter är inga leksaker – istället är hemanvändning av LEGO Educations pedagogiska resurser tänkta att vara en mycket givande inlärningsupplevelse som kompletterar lokala läroplansbehov. Vi erbjuder stöd både före och efter försäljning för att säkerställa att LEGO Educations resurser används så effektivt som möjligt i en pedagogisk miljö. 

Forskning visar att en känsla av behärskning är mycket viktig för självförtroendet. Detta stärks med tiden med rätt verktyg. LEGO Educations undervisningslösningar är utformade just för att uppnå detta mål.

Vårt mål är att genom att använda LEGO Education praktiska lösningar, kommer vi att göra lärande lekfullt, engagerande och relevant. Vi gör detta med "hands on" -verktyg, lektionsplaner och lärarguider direkt relaterade till kompetensmålen. Vi levererar lösningar anpassade till alla nivåer, från dagis och gymnasium. Idag är det viktigare än någonsin att eleverna utvecklar färdigheter som uppfyller morgondagens krav. Särskilt inom STEAM, kodning och robotik och programmering.
Vi tror att vi kan bidra till elevernas behärskningskänsla och deras förmåga att lösa problem och utmaningar i en snabbt och kontinuerligt föränderlig värld.