Kundvagnen är tom

Subtotal: 0 SEK

Kundservice/Support

 

Vårt supportteam är alltid redo att hjälpa dig om du behöver teknisk hjälp, mer information om produkterna från LEGO Education eller om du behöver hjälp med att komma igång med programmering i klassrummet.

Workshop/Kurs
Vill du att vi ska besöka din skola? Vi erbjuder workshops som hjälper dig att komma igång med undervisningslösningarna från LEGO® Education. Om du vill få mer information om detta erbjudande, kontakta oss gärna. Du kan också delta i en gratis workshop digitalt.

Showroom
I Karsby International School, som ligger i Botkyrka kommun, har vi etablerat vårt svenska Showroom. Dit är alla kunder välkomna att komma in och prova våra produkter under expertledningen av våra lärare. I Botkyrka kommun används LEGO Educations material ambitiöst och i stor omfattning. Därför har vi valt att etablera vårt Showroom just där.

På vårt huvudkontor i Bodø i Norge finns också ett motsvarande Showroom så har du vägarna förbi är du naturligtvis välkommen också hit!  

Öppningstider:
Måndag-Fredag 08:00-16:00

Kontakt:
Telefon: +46 73 098 47 70
Epost: post@fspartner.se


Teknisk support LEGO Education koncept:

SPIKE Prime

SPIKE Essential

Övriga koncept (även tidigare koncept som gått ur produktion) 

 

Teknisk support för LEGO Education Sverige:

   Henrik Sjödin Sälj & Utbildningsansvarig Sverige
   +46 73 098 47 70
   henrik@fspartner.se

Kontaktpersoner Norge:

   Stian Elstad Daglig Leder
    +47 951 19 127
    stian@fspartner.no

   Kristin Konradsen Avdelingsleder
   +47 406 06 164
   kristin@fspartner.no

   Sara Karlsen Logistikk/Økonomi
   +47 907 98626
   sara@fspartner.no

   Marita Nicolaisen Pedagogisk ansvarlig
   +47 976 26261
   marita@fspartner.no

Om oss

FIRST Scandinavia Partner AS grundades 1 september 2010. Bolaget är en officiell samarbetspartner till stiftelsen FIRST Scandinavia och hanterar bland annat förmedling, service och support av varor och tjänster för stiftelsen och koncepten FIRST LEGO League och Newton.

FIRST Scandinavia Partner AB grundades 2020.

FIRST Scandinavia Partner är en auktoriserad återförsäljare av LEGO® Education. Vi förmedlar produkter och utbildning som ger en stimulerande lärandemiljö från förskola till universitet. Vi erbjuder alla produkter och undervisningslösningar från LEGO® Education. Dessa omfattar flera fackområden med fokus på naturvetenskap, matematik, teknik och programmering.

LEGO® Education har under 40 år arbetat med lärare och experter för att leverera praktiska verktyg som gör undervisningen inspirerande, effektiv och engagerande. Lösningarna används av förskolor, skolor och lärare världen över. Utbildningsverktygen består av både fysiska produkter, digitala utbildningsresurser, lektionsplaner och kopplingar till läroplaner och kunskapsmål. LEGO® Education ger dig som lärare bra hjälpmedel för att låta alla barn och elever utvecklas genom aktivt deltagande i utbildningen.